DEVADATA.RO
Categorii produse
CARTI
AUDIO
VIDEO
SOFTWARE
GENTI
Accesorii biciclete
Cautare
In:
titlu
autor/interpret
descriere produs
Sortare rezultate:
alfabetic dupa titlu
alfabetic dupa autor
dupa pret, descrescator
dupa pret, crescator

 Google Custom Search
 
Oferta speciala !!! urmatoarele
Fulgerul Albastru (Octogon 2)
Octogonul in actiune cartea a 2-a.Alte aventuri ale agentilor Octogonului, inclusiv cateva cazuri reale din istoria...

Pret nou: 9,00 Lei
Alte situri interesante
Biciclete pliabile Metropolis

 

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
DEVADATA.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:
Acest site proprietatea societatii COMPACT COM S.R.L. denumita in continuare Furnizor.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.devadata.ro, va fi denumita Client.
Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.devadata.ro), va fi denumita site-ul DEVADATA.RO.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul DEVADATA.RO, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul continut al sitului DEVADATA.RO este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului DEVADATA.RO in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului.
Fotografiile si datele fot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului DEVADATA a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.
De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv.

Garantia produselor:
In cazul in care legea nu prevede un termen minim de garantie, produsele cumparate prin intermediul site-ului DEVADATA.RO care prezinta defecte de fabricatie vor fi returnate furnizorului cu conditia anuntarii descoperirii acestor defecte in termen de 14 zile calendaristice de la primire. Produsele trebuie returnate in ambalajul original si nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau de folosire necorespunzatoare. La discretia sa, clientul poate solicita inlocuirea produsului defect, returnarea sumei platite pentru achizitionare sau folosirea acesteia pentru cumpararea altor produse.
Produsele de folosinta indelungata sunt insotite, conform legii, de certificate de garantie in care se specifica termenele si conditiile in care se efectueaza reparatia sau inlocuirea lor.

DREPTUL DE RETRAGERE
Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

Extras din Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
In cazul in care consumatorul decide sa-si exercite dreptul de a returna produsul in conditiile OUG 34/2014, acesta trebuie sa nu prezinte urme de depreciere sau de folosire in afara de acelea necesare determinarii naturii, caracteristicilor si functionarii lui. Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produsului rezultata din manipularea sau folosirea lui diferit fata de necesitatile mentionate.

Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de pe situl DEVADATA.RO, se incadreaza intre 1 si 7 zile lucratoare, in functie de stocul propriu si de posibilitatile de reaprovizionare. In plus, durata transportului postal este de aproximativ 2-3 zile.
In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare:
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de ambalare si expediere. Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii.
Furnizorul nu percepe clientului nici o taxa suplimentară la cumpararea produsului.

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITULUI DEVADATA SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITUL DEVADATA, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI DEVADATA SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.


Continua
Cosul de cumparaturi urmatoarele

..este gol!

Vezi si modifica cosul
Trimite comanda
Contul meu
E-mail:
Parola:
 Memorez e-mail
 Memorez parola


 Am uitat parola
 Creaza cont nou
Impresii urmatoarele
Cresterea iepurilor de casa
O carte cu adevarat utila pentru cineva care planuieste sa s ..
 
Informaţii meteo
Parteneri