DEVADATA.RO
Categorii produse
CARTI
AUDIO
VIDEO
SOFTWARE
GENTI
Accesorii biciclete
Cautare
In:
titlu
autor/interpret
descriere produs
Sortare rezultate:
alfabetic dupa titlu
alfabetic dupa autor
dupa pret, descrescator
dupa pret, crescator

 Google Custom Search
 
Oferta speciala !!! urmatoarele
Quinta sparta (Octogon 1)
Un excelent roman de spionaj, bazat pe situatia reala din preajma revolutiei/loviturii de stat/ interventiei...

Pret nou: 9,00 Lei
Alte situri interesante
Biciclete pliabile Metropolis

 

Cum cumpar?

Selectare produse
Cumparare produse
Creare cont utilizator
Transmitere comanda

Selectare produse
Daca un produs vi se pare interesant, apasati pe imaginea sau pe denumirea acestuia si veti avea afisata o pagina cuprinzand detaliile produsului. Daca doriti produse (din categoriile existente) pe care nu le gasiti pe sit, trimiteti-ne un mesaj la contact si vom incerca sa le procuram pentru dvs. chiar daca onorarea comenzii va dura putin mai mult.

Cumparare produse
Dupa ce v-ati hotarat asupra produsului pe care doriti sa-l cumparati, apasati pe butonul si produsul va fi adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. In acest moment puteti sa va intoarceti la cumparaturi pentru a adauga si alte obiecte in cos, sau puteti trimite comanda, completand formularele privind datele de contact si de livrare.

Creare cont utilizator
Pentru a putea cumpara din magazinul virtual DEVADATA.RO, trebuie sa aveti un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor, oferindu-va multe facilitati (lista de adrese personala, istoricul comenzilor). Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de doua minute. Pentru a va deschide un cont, accesati link-ul Creaza cont nou , ce se gaseste in caseta Contul meu din partea dreapta a paginii.
Nota: Este necesar sa aveti o casuta de e-mail valida pentru a va putea deschide un cont de cumparaturi.

Transmitere comanda
Dupa introducerea in cosul de cumparaturi a produselor pe care doriti sa le comandati, apasati butonul "Comanda" si veti incepe procesul de comanda. Programul va introduce automat ca adresa de livrare adresa dvs. pe care ati introdus-o atunci cand ati creat contul. Daca doriti sa primiti produsele la o alta adresa sau doriti sa expediati comanda altei persoane, apasati pe butonul Schimba adresa. Astfel veti putea adauga o adresa din lista dvs. de adrese, sau daca lista de adrese este goala, sa introduceti adrese in lista.

Dupa ce v-ati hotarat asupra adresei de livrare a produsului, apasati pe butonul "Continuare" si veti trece la un ecran de confirmare finala a datelor comenzii. In acest moment va puteti intoarce sa corectati informatiile care sunt gresite sau, daca totul este corect, puteti trimite comanda catre DEVADATA.RO prin intermediul butonului "Trimite".

Cheltuielile de ambalare si expediere sunt afisate, in functie de valoarea comenzii, la cosul de cumparaturi. Pentru comenzi mai mari de 120,00 lei, CA&E sunt suportate de Libraria Devadata.
Daca valoarea produselor comandate depaseste 170,00 lei sau daca de la comanda dvs. anterioara nu au trecut mai mult de 4 luni, beneficiati de o reducere de 5% din valoarea totala afisata la cosul de cumparaturi. Daca valoarea comezii depaseste 350,00 lei, reducerea este de 10%


Continua
< !-- right_navigation_eof //-->
Cosul de cumparaturi urmatoarele

..este gol!

Vezi si modifica cosul
Trimite comanda
Contul meu
E-mail:
Parola:
 Memorez e-mail
 Memorez parola


 Am uitat parola
 Creaza cont nou
Impresii urmatoarele
Cresterea iepurilor de casa
O carte cu adevarat utila pentru cineva care planuieste sa s ..
 
InformaĊ£ii meteo
Parteneri