DEVADATA.RO
Categorii produse
CARTI
AUDIO
VIDEO
SOFTWARE
GENTI
Accesorii biciclete
Cautare
In:
titlu
autor/interpret
descriere produs
Sortare rezultate:
alfabetic dupa titlu
alfabetic dupa autor
dupa pret, descrescator
dupa pret, crescator

 Google Custom Search
 
Oferta speciala !!! urmatoarele
Epopeea dragostei
Destinele paralele sau intretaiate ale regilor si reginelor, ostenilor sau borfasilor, hangiilor sau florareselor...

Pret vechi: 10,00 Lei
Pret nou: 16,00 Lei
Alte situri interesante
Biciclete pliabile Metropolis

 

Despre livrare


Termenul de livrare (intervalul de timp dintre confirmarea comenzii si expedierea coletului) este de 1-6 zile lucratoare, in functie de stocul propriu si de posibilitatile de reaprovizionare.

Livrarea produselor comandate se face prin Posta Romana, serviciul de mesagerie normala iar durata transportului postal este, orientativ, de 2-3 zile.
Dupa expedierea coletului, va vom comunica, printr-un mesaj e-mail, data prezentarii la posta si data aproximativa a sosirii la oficiul postal la care sunteti arondat(a).
Posta are obligatia sa va trimita un aviz imediat ce coletul ajunge in oficiul postal. Chiar daca nu primiti acest aviz (din pacate se mai intampla) puteti sa mergeti sa va ridicati coletul in ziua in ziua pe care v-o comunicam noi.

Inainte de a plati rambursul, verificati ca pachetul este in buna stare. Daca aveti dubii privind integritatea lui, refuzati primirea, mentionand motivul pe documentele de expediere.

Posta percepe taxe de magazinaj substantiale incepand din a treia zi de la sosirea coletului iar dupa zece zile ni-l returneaza. Nu intarziati prezentarea la posta daca aveti altceva mai bun de facut cu banii dvs.

Daca nu ridicati coletul de la posta, ne obligati la cheltuieli inutile si destul de mari. In acest caz, in lipsa unui motiv justificat, vom intrerupe imediat expedierea altor oferte si nu va vom mai onora o alta comanda; la fel ca si dvs., presupunem, nici noua nu ne place sa ne fie desconsiderata munca.

Pentru eventuale reclamatii, va rugam sa ne contactati in termen de 10 zile de la ridicarea coletului si vom face tot posibilul pentru ca rezolvarea sa fie satisfacatoare pentru dvs.


Continua
Cosul de cumparaturi urmatoarele

..este gol!

Vezi si modifica cosul
Trimite comanda
Contul meu
E-mail:
Parola:
 Memorez e-mail
 Memorez parola


 Am uitat parola
 Creaza cont nou
Impresii urmatoarele
Quinta sparta (Octogon 1)
Corut este inegalabil ! Pavel Corut face cinste neamului ro ..
 
InformaĊ£ii meteo
Parteneri